ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }
SUAMI KERAT KEMALUAN PEROGOL DAN GORENG JADIKAN HIDANGAN | Travelog Kehidupan Abadi Romeo

Wednesday, 18 November 2015

SUAMI KERAT KEMALUAN PEROGOL DAN GORENG JADIKAN HIDANGAN


AKIBAT terlalu geram, seorang lelaki berusia 25 tahun di Indonesia dikatakan telah memotong, mengoreng dan memakan kemaluan perogol isterinya dalam kejadian yang berlaku di wilayah Lampung, Sumatera baru-baru ini.

Kisah ini bermula apabila Rudi Efendi, 25 tahun; yang bernikah dengan Nuriah, 20 tahun; sebulan sebelum kejadian tragik itu mendapati pada malam pertama isterinya sudah tidak lagi perawan.

Apabila ditanya isternya, Nuriah memberitahu bahawa dirinya telah diperkosa oleh seorang lelaki yang merupakan pemandu kereta sewa, dan juga kebetulan bernama Rudi, 30 tahun; semingu sebelum mereka berkahwin.

Lantas, Rudi meminta isterinya itu untuk mengaturkan satu pertemuan dengan lelaki tersebut sebelum dia membunuh perogol tersebut di dalam kereta sewa mangsa sendiri jenis Daihatsu Xenia.

Rudi Efendi dikatakan pada mulanya berpura-pura mahu menumpang kereta sewa lelaki berkenaan, kemudian pada saat di dalam kereta itu, Rudi membunuhnya dengan menggunakan senjata tajam.

Ketua Polis Lampung, Brigadier Jeneral Edward Syah Pernong memberitahu media tempatan, siasatan mendapati pasangan suami isteri tersebut membunuh Rudi dan juga membakar kereta lelaki itu.

Rudi Efendi juga mengaku dia telah memakan kemaluan lelaki tersebut dengan memotong alat sulit mangsa ketika di tempat kejadian sebelum dibawa pulang ke rumah untuk dimasak.

Sampai di rumah, kata Rudi, dia terus menggoreng batang kemaluan perogol isterinya tersebut.

“Alat vital itu lalu saya makan,” ujarnya tegas.

Dia memberi alasan bahawa memakan alat kemaluan mangsa itu sebagai penawaran lukanya. “Saya makan sebagai ubat sakit hati saya padanya,” kata Rudi Efendi seperti yang dilaporkan akhbar Kompas.

Rudi Efendi berkata isterinya, Nuriah bagaimanapun tidak terlibat dalam pembunuhan itu.

Menurutnya, Nuriah hanya diminta menghubungi lelaki itu untuk janji temu.

“Saya melakukannya sendiri saja. Isteri saya tidak terlibat,” jelasnya. –

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...