ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }
HARI INI DALAM SEJARAH NAIK KERETAPI KENA TOL,..OH AZIZAH..! | Travelog Kehidupan Abadi Romeo

Wednesday, 28 October 2015

HARI INI DALAM SEJARAH NAIK KERETAPI KENA TOL,..OH AZIZAH..!


Malaysia bakal mencipta satu lagi sejarah bila Ketua Pembangkang Wan Azizah mendakwa Leburaya Pan Borneo adalah satu landasan keretapi yang dikenakan tol.

Mungkin elok rasanya Zizan dan Johan Mahara Lawak yang selalu mendominasi Maharaja Lawak perlu mengundurkan diri untuk memberikan peluang kepada Wan Azizah menunjukkan bakat sebenar beliau sebagai pelawak berbanding sebagai Ketua Pembangkang Malaysia.


Sel-sel otak Wan Azizah semakin hari semakin kurang berhubung mungkin kerana menghampiri usia nyanyuk tapi memang itulah yang diperlukan oleh Pakatan Pembangkang di Malaysia.

Kelembapan cara berfikir Wan Azizah ini akan mudah diekploitasi oleh DAP untuk mencorakkan perjuangan Pakatan Pembangkang yang semakin hari semakin menuju ke longkang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...