ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }
Video Amukan "Imam Mahadi"Serang Putrajaya Dan Biodata Beliau Di Kenalpasti | Travelog Kehidupan Abadi Romeo

Tuesday, 10 July 2012

Video Amukan "Imam Mahadi"Serang Putrajaya Dan Biodata Beliau Di Kenalpasti


Identiti lelaki "Imam Mahadi"yang menyerang Kompleks B,Jabatan Perdana Menteri(JPM)Putrajaya sudah dikenalpasti.Menurut sumber,beliau dikenali sebagai  Khalil Afandi Hamid berusia 47 tahun. Beliau adalah penulis blog JAYANEGARA  dan turut mempunyai akaun facebook dengan menggunakan nama 
Jaya Negara .Mula menulis blog pertama sejak September 2010 dan ditulis di Seri Kembangan Selangor namun mengikut daftar pengundi beliau berasal dari Taman Medan.No hp beliau 01116342016 dan memagang kad pengenalan bernombor 650724106631.Beliau dipercayai telah berkahwin 11 tahun lalu.


Berdasarkan tulisannya di laman blog serta facebook  ternyata amat membenci pasukan keselamatan,Sultan Johor,Mufti Perak dan Mufti Johor.
Tulisan di blog dan facebook beliau banyak berkisar tentang kecelaruan dan ketidakpuasan hati  seperti:
by Jaya Negara on Wednesday, June 27, 2012 at 11:50pm ·
Dhada yang budiman,…. aku ini terlalu baik. Betul tidak?
Betulkan… apa masaalhnya… kenapa masyarakat sisih aku.
Aku kata yang betul..Ikutlah aku. Susahke nak buat benda betul… kamu fahamkan ini Dhada dengn sungguh2 faham… ini penting.. Hambali pun kena fahamkan.
Disebabkan betul yang terlalu banyak ada pada aku disisihkan…. Adik-beradik aku kata” dia aje betul” Habis kami ni apa. Bodoh. Tersisih aku.
“dia ingat dia siapa kata kakakku” kata kakak lagi…. “aku kenal ramai ilmuan. aku kawan semua orang bijak. prof.. doktor ulama”
Tibatiba simamat bodoh ni datang menafikan kebenaran yang selama ribuan tahun kami Yakini…..
“kamu ingat kamu siapa”…. kata kakakku.
Sakitnya aku dikala itu… Jiwa ku terseret diBumi…. hancur lunyai jiwa yang aku pertahankan…. aku bagai orang gila tercari-cari diri… siapakah aku?
Aku tidak tahu aku siapa…. tapi kenapa begitu lancang kamu berkata-kata… aduh sakitnya aku ini. Terseret jiwa ini sama datar dengan Bumi.
Aku sedar aku hamba Allah tapi butir bicara yang aku lontarkan kepada mereka bagaikan peluru hidup.
Melolong-long semua mereka.
Ali Osman ambil aku dan tolong cuci sedikit najis yang terpalit. Terima kasih Ali ooi.
Aku kini dah kuat…. apa yang aku hadapi dikala bersamama adik-beradiku pasti akan berulang. Bila? Mana? Kenapa?
2013 akan mengulangi cerita aku dan keluarga ku…. Islam secara keseluruhan pastinya menolak Aku sebagai yang ditunggu-tunngu. Imam kami bukan yang ini.
Pastinya nanti Islam akan memerangi aku seperti kakak-kakak ku dulu. Mengutuk dan mengejek aku.
Cuma bezanya kali ini aku tidak bersendirian. Aku ada Ali Osman, Hambali dan kamu Dhada.
Pastinya kini sudah ku tahu siapa aku. Bersedialah Kita akan menawan Dunia..
Salam Jumpa lagi bye.
Mungkin juga tulisan beliau bawah ada hubungkait dengan serangan di JPM Putrajaya:-
by Jaya Negara on Thursday, June 28, 2012 at 12:45am ·
Hambali yang budiman, apakhabar kamu sekarang? Pastinya kamu buat semua yang aku suruh…. tahajjud dan puasa.. Ya sekali lelah tak pa….. Jiwa kena bangkit.. Kamu akan berjuang bersama kami dibarisan hadapan. Kamu akan mengetuai barisan hadapan Akhir Zaman.
Popai aku belum salah dalam menilai manusia…. jika kamu menolak dan tidak mahu aku seret bersama-sama kami. Kamu manusia bodoh. Popai kamu cukup semua apa yang ada untuk jadi pemimpin. Kamu tahu kamu mampu cuma kata…. biar ALLAH menentukan. Gila apa manusia.
Kamu makan banyak2 sampai sakit perut. Habis bertabur semua taik-taik kamu.
Kamu mahu Allah cuci semuanya. Kamu buat apa?.Segala makan minum ALLAH sediakan… telah cukup semuanya..gilah Makan dan berak itu aja. Siapa tuan siapa hamba? Siapa makhluk?
Gila apa manusia. Pastinya kamu sendiri yang cuci sampai bersih.
Kamu fahamkan? Pastinya.
Salam jumpa lagi Bye
 SUMBER :
P/S :Anda boleh menilai sendiri..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...